<

19 Şubat 2008 Salı

tuzucuk Şener


pita giderayak üzgünlüğünü de gizlemeye çalışarak bana sarilip veda etti .. ıtışla beraber bana tuzucuk Şener'i verdiler

18 Şubat 2008 Pazartesi

kar oyunları 2



ortasından deniz geçen İstanbul'un karları kendini koyvermeyince biz de bir kardan adam daha yaptık bakırköyde, bu kez top sahasında..


17 Şubat 2008 Pazar

kar oyunları



bu sabah uyandığımda pencereden bakıp bütün sokağı ve arabaları beyaz, kalın bir yorgan altında kalmış görünce gözlerime inanamadım.. dahası, bütün bu pofuduk katmanla oyun oynanabileceğini öğrenmem ile büyük montlarımızı ve botlarımızı giyip kendimizi dışarı atmamız bir oldu.. önce koşturdum, zıpladım, tuttum, fırlattım,.. malzeme ile tanıştım.. sonra ise daha sofistike olarak kardan adam yaptık.. bir ara nedense "tızıp" kardan adamı yıkmaya girişsem de sonra kendisini tamir ettik ve tekrar resimler çektik.. eh en sonunda ıpıslak eldivenlerin hissizleştirdiği elleri ovalamanın da kar etmeyeceği anlaşılınca hemen bir kedi kovalayıp eve döndük.. öğleni geçe, bu yepyeni tecrübelerin bilince yerleşip, bilinçaltına işleyeceği sağlıklı rüyalara dalıverdim..


5 Şubat 2008 Salı

süperpen




4 Şubat 2008 Pazartesi

oburişko düşerken




Bugün bir şeyden emin olmuş bulunuyoruz. gözlerimizin meslektaşı, zamanımızın şahidi, günlerimizin katibi sevgili samimi minik fotoğraf makinemiz, nam-ı değer "oburişko", kalbi olan mütevazi sensöründen arızalanmış durumda. Kendisi bu arızasını, her makine gibi kayıtsızlıkla karşılamakta olup, ışık fotonlarını çılgınca renk yanılsamalı morlu çizgili karelere dönüştürürken biz de onun bu pervasızlığına uyduk ve capcanlı pozlar yakaladık..